Kışın Altında Yaşayan Arı Oğulu

Kışın Altında Yaşayan Arı Oğulu
22 Ocak 2015 tarihinde eklendi.

Değerli arıcılar görüntüler Sinop ilinin Boyabat ilçesinden alınmıştır. Anlaşıldığı üzere ki çevrede arıcılık yapan bir vatandaşın arılarından çıkan oğulun gelip burada bulunan ağaçın dalına konarak ve bu dalda kalması ve arıda burayı kendine sığınak belirleyerek yaşama alanı yapmış ve gayette güzel petekler örerek balını da yapmış. Daha sonra çevrede geçen birisinin durumu fark etmesi ile birlikte insanı hayretlere düşüren bu görüntüye tanık oluyoruz. Buradan şunu anlıyoruz ki demek ki arı soğuktan etkilenmiyor. Arıyı hastalık ve açlık gibi faktörler etkiliyor. Usta arıcıların buna söyleyeceği yorum çok olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Anzer Balının Kilosu 700 Lira başlıklı makalemizde anzer, anzer balı ve anzer balının kilosu hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

kafkas ana arı Arıcılık Forumu
Kışın Altında Yaşayan Arı Oğulu Konusuna 1 Yorum Yapıldı
  1. Çetin Ali diyor ki:

    Arılar kendilerini ortama çok iyi adapte etmişler İnşallah birileri veya başka canlılar tarafından zarara uğratılmaz.Ayrıca bilimsel olarak araştırılmasI ve korunmasıda gereklidir.Doğa insanlara ait değildir,insanlar doğaya aittir ve insan dışındaki diğer canlılara daha fazla aittir.