2023 Yılı Ankara Arıcılık Fuarı

0
paket arı

Her yıl düzenli olarak yapılmakta olan Ankara arıcılık fuarı bu yılda yine yapılacaktır. Arıcılık sektöründe faaliyet gösteriyorsanız hem malzemeci hem de arı ürünleri üreticisi olarak katılabilirsiniz. Ankara arıcılık fuarı için gerekli bilgi ve detayları aşağıda paylaşacağız.

Fuar Tarihleri: 19-20-21-22 Ekim 2023 tarihleri arasında olacaktır.

Fuar Yeri: Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi
Altınpark, Şht. Ömer Halisdemir Blv No:142, 06160 Altındağ/Ankara

Konum almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak direk whatsapp üzerinden alabilirsiniz.
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

2023 yili ankara aricilik fuari 2

Otobüs ile ulaşım: 114-7 185-7 277 443 446 487-3 488-3 490-3 nolu otobüsler ile Anfa Altınpark Expo Centere ulaşım sağlayabilirsiniz.
Metro hattı ile ulaşım:M4 metrosuna binmeniz durumunda Anfa Altınpark Expo Center  durağında inebilirsiniz.

Ziyaretçi olarak fuara ÜCRETSİZ olarak katılabilirsiniz. Arı ürünleri hakkında bilgiler almak ve edinmek için ayrıca iyi bir bal tüketici iseniz bu fuar tam size göre. Ülkenin farklı noktalarından gelecek olan arıcılar sizler için kaliteli ve endemik ballarını sizler için hazır edeceklerdir.

2023 yili ankara aricilik fuari 1

İster hobici olun isterseniz profesyonel arıcı olun sektörde kullanılan arıcılık malzemelerini görmek ve incelemek için büyük bir fırsat. Çünkü bilmediğiniz ve görmediğiniz bir çok ürünü burada görerek direk bilgi edinebilir ve bu edindiğiniz bilgileri arıcılık yaparken tatbik edebilirsiniz.

Yine ankara arıcılık fuarı hakkında sorularınız olursa yorumlar kısmından bizlere her zaman sorabilirsiniz. Ayrıca 2023 yılı arıcılık fuarları ile ilgili genel bilgi almak isterseniz burayı tıklayın.

Katılımcı olarak fuara katılmak isterseniz yanı stand kiralamak ve fuarda firmanızın tanıtımı yapmak için buraya tıklayarak bilgi isteyebilirsiniz.

paket arı
Önceki İçerikDeprem Bölgesindeki Arıcılara Yardım
Sonraki İçerik2023 Yılı Arılı Kovan Desteği
Subscribe
Bildir

0 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments