2023 Yılı Arıcılık Fuarı

1
paket arı

Fuar tarihleri belli oldukça yayınlanmaktayız. Detaylar aşağıdadır.

Her yıl düzenli olarak yapılan arıcılık fuarları hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 2023 yılı arıcılık fuarları hakkında bütün bilgileri aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ne zaman olacağı, hangi ilde olacağı ve nasıl fuar alanına gideceğiniz konusunda bilgiler vereceğiz. Yine sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından bizler her zaman sorabilirsiniz.

Ülkemizde yapılan bütün arıcılık fuarlarına ziyaretçi olarak katılmak ücretsizdir. Katılımcı firma olarak katılmak isteyenler aşağıdaki irtibat numaralarından ulaşabilirler.

2023 yılı arıcılık fuarları şu şekildedir:
1)
Birinci İstanbul Arıcılık Fuarı (2-3-4-5 Mart 2023)
2) İkinci İstanbul Arıcılık Fuarı (Gerçekleşmedi)
3) Ankara Arıcılık Fuarı (19-20-21-22 Ekim 2023)
4) Muğla Arıcılık Kongresi (Açıklanmadı)
5) Antalya Arıcılık Fuarı (2-5 Kasım 2023)
Yukarıdaki bulunan fuarlar ilgili gerekli detaylar aşağıdadır.
2023 yili aricilik fuari 3

Ülkemizde fuarların aktif olarak yapıldığı 3 il bulunmaktadır. İstanbul, Ankara ve Muğla illerinde yapılmaktadır. Belirtmiş olduğumuz bu üç ilde tamamen arıcılık fuarı üzerine yapılmaktadır olup, yine diğer illerde de Samsun, İzmir, Adana, Bursa gibi illerde de tarım ve hayvancılık üzerine fuarlar bulunmaktadır. Ama tamamen arıcılık üzerine olan fuarlar aşağıdadır.
2023 yili aricilik fuari 7

2023 Yılı Birinci İstanbul Arıcılık Fuarı: Belli Olmuştur.
Tarih: 2-3-4-5 Mart 2023 tarihinde olacaktır.
Yer: Haliç Kongre Merkezi – Kağıthane/İstanbul
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

Haliç kongre merkezine özel aracı ile gelmek isteyenler yukarıda bulunan linke tıklayarak whatsApp üzerinden konum isteyerek rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Toplu taşıma aracı ile gelmek isteyenler için bilgi vermek gerekirse;

Anadolu yakasından gelecek olanlar aşağıdaki güzergahları takip ediniz:

  • Kadıköy ve Üsküdar tarafından gelecekseniz vapur ile karşıya geçtikten sonra 47, 47E, 47N, 47Ç binmeniz durumunda Haliç kongre merkezinin önündeki durukta inebilirsiniz.
  • Ümraniye’den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade istasyonunda inip metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Halıcıoğlu durağında inerek altgeçitten sağ tarafa döndüğünüzde karşınızdaki Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST’ye binerek ulaşabilirsiniz.
  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T’ye binerek Halıcıoğlu-6 durağında indikten sonra biraz aşağıya doğru yürüyüp Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST’ye binerek Haliç Kongre Merkezi durağında inebilirsiniz.

Avrupa yakasından gelecek olan ise aşağıdaki yolu takip ediniz:

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra alt geçitten sağ taraftan devam ederek karşınızdaki otobüs durağınıdan biraz daha aşağıya doğru yürüyerek Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST numaralı otobüse binerek gelebilirsiniz.
  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu istasyonunda inerek Metrobüs’e aktarma yapınız. Metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra alt geçitten sağ taraftan devam ederek karşınızdaki otobüs durağından biraz daha aşağıya doğru yürüyerek Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST numaralı otobüs ile gelebilirsiniz.
  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter istasyonunda inip Metrobüs’e aktarma yapınız. Metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra alt geçitten sağ taraftan devam ederek karşınızdaki otobüs durağından biraz daha aşağıya doğru yürüyerek Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST numaralı otobüs ile aynı şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Taksim’den 36T numaralı otobüse binerek Haliç Kongre Merkezi durağında indiğinizde Haliç Kongre Merkezi’ne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
    2023 yili aricilik fuari 6

2023 Yılı İkinci İstanbul Arıcılık Fuarı: Gerçekleşmedi.
Tarih: Belli değildir.
Yer: Belli değildir.
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

2023 yili aricilik fuari 5

2023 Yılı Ankara Arıcılık Fuarı: Belli Olmuştur.
Tarih: 19-20-21-22 Ekim 2023
Yer: Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

2023 yili aricilik fuari 4

2023 Yılı Muğla Arıcılık Fuarı: Belli Değil
Tarih: Belli değildir.
Yer: Belli değildir.
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

2023 yili aricilik fuari 2

Katılımcı olarak fuara katılmak isterseniz yanı stand kiralamak ve fuarda firmanızın tanıtımı yapmak için buraya tıklayarak bilgi isteyebilirsiniz.

2023 yılında yapılacak olan arıcılık fuarları hakkında soru ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizlere her zaman iletebilirsiniz.

2023 yili aricilik fuari 1

paket arı
Önceki İçerik2023 Yılı Arıcılık Desteklemeleri
Sonraki İçerik2023 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarı
Subscribe
Bildir

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments