2023 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarı

4
paket arı

Ülkemizde yaşanan depremden dolayı fuar iptal edilecek mi diye soruları geliyor. Şuanda iptali ile ilgili bir durum söz konusu değildir. Yapılan planlar yapılması konusunda devam etmektedir. Yeni bir gelişme olduğunda yine sitemizden paylaşılacaktır. Fuar belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

2023 Yılı İstanbul Arıcılık Fuarı belli olmuştur. 2-3-4-5 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapılacaktır. Arıcılığa dair her türlü bilgi ve malzemenin olduğu bir fuar olacaktır. Ziyaretçi olarak katılım ücretsizdir. Bu arıcılık fuarları ülkemizde yılda bir iki defa yapılmakta olup, çoğunluğu İstanbul ilinde gerçekleşmektedir.

Tarih: 2-3-4-5 Mart 2023 tarihinde olacaktır.
Yer: Haliç Kongre Merkezi – Kağıthane/İstanbul
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

2023 istanbul aricilik fuari 2

İstanbul arıcılık fuarı konum olarak İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan Haliç Kongre ve Fuar Merkezinde yapılacaktır. Halice sınırı olan bir yerdedir. Metro ve otobüs ile kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Haliç kongre merkezine özel aracı ile gelmek isteyenler yukarıda bulunan linke tıklayarak whatsApp üzerinden konum isteyerek rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Anadolu yakasından gelecek olanlar için; 47, 47E, 47N, 47Ç, 41ST ve 500T binmeniz durumunda Haliç kongre merkezinin önünde geçmektedir. Avrupa yakasında olanlar için 36T ve 41ST numaralı otobüslerin geçtiği bütün duraklardan binmeniz durumunda burada bulunan durakta inebilirsiniz.

2023 istanbul aricilik fuari 3

Arıcılık işine başlamayı düşünüyorsanız veya profesyonel anlamda arıcılık sektöründe olup bitenleri takip etmek için bu tarz fuarlara gitmez yapacağız iş açısından ufkunuzu açacaktır. Çünkü, en son gelişmelere dair bilgi ve ürünler buralarda sergilenmektedir. Arıcılık faaliyetlerinde kullanılan bir malzemeyi burada görerek deneyebilir ve doğrultuda direk üreticisinden bilgi almış olursunuz. Aynı zamanda bu fuarlarda direk üretici firmalar olduğu için malzemeleri de daha uyguna alma şansınız olur.

2023 yılında İstanbul ilinde yapılacak olan arıcılık fuarı hakkında sorularınız olursa aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere her zaman sorabilirsiniz.

paket arı
Önceki İçerik2023 Yılı Arıcılık Fuarı
Sonraki İçerikZiraat Bankası Altın Kovan Kredisi
Subscribe
Bildir

4 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments