2023 Yılı Antalya Arıcılık Fuarı

0
paket arı

Antalya Arıcılık ve Arı Ürünleri Fuarı 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Ülkemizde farklı noktalarda ve farklı zamanlar arıcılık fuarları düzenlenmektedir. Son yıllarda sektör için güzel bir gelişme olan arıcılık fuarlarına bir yenisi olarak Antalya ili eklenmiş bulunmaktadır. Daha önce İstanbul, Ankara ve son olarak Antalya ili de eklenmiş bulunuyor. Arıcılık camiası için güzel bir haber olan bu fuar Antalya ili ve çevre illerindeki arıcılar için sevindirici bir haber.

Fuar Konumu

Konum almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak direk whatsapp üzerinden alabilirsiniz.
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

Fuar Tarihleri

2-3-4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında cam piramit fuar ve kongre merkezinde yapılacaktır.

2023 yili antalya aricilik fuari 1Fuar Detayları

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde yapılacak olan bu fuar katılım ve ziyaretçiler için ülke arıcılığına büyük bir faydası olacaktır. Katılımcı olarak katılacak olan firmaların ve arıcıların yeni müşterilere ulaşmak ve var olan müşterileri ile görüşme imkanı olan aynı zamanda yurtdışı arıcıları ile de tanışma fırsatını yakaladığı bir ortamdır. Katılımcı firma olarak rakip firmaları ile tanışmak ve bu firmalar ile ortaklaşa işlere girişerek ticari faaliyetleri geliştirmektir.

Sergilenecek ürünler olarak başta arıcılık malzemeleri ila başlayan, bal, arı sütün, polen, propolis, arı zehri, ana arı, paket arı ve arı ilaçlarına dair arıcılık adına ne arıyorsanız her türlü ürünü bulabilirsiniz.

2023 yili antalya aricilik fuari 2

Ziyaretçi olarak katılacağınız bu fuarda sektöre dair en yeni gelişmeleri ve ürünleri görerek kendinize bir yatırım yapmış oluyorsunuz. Sektörde olan firmaların direk üreticisi ve imalatçıları ile bir arada olabilmek ve daha önce alış veriş yaptığınız firma sahipleri ile tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz. Arıcılık sektöründe iş arama ve yeni iş kollarını buralarda keşfedebilirsiniz. İşin özeti, sektörün uzmanları buluşmuş oluyorsunuz. Bu fuarda her sektörden ziyaretçi ile karşılaşabilirsiniz.

2023 yili antalya aricilik fuari cam pramit

Aynı zamanda katılımcı olarak fuara katılmak isterseniz yanı stand kiralamak ve fuarda firmanızın tanıtımı yapmak için buraya tıklayarak bilgi isteyebilirsiniz. Size gerekli kolaylık ve yardımcı olunacaktır.

Fuar hakkında soru ve görüşleriniz için aşağıdaki yorumlar kısmında bizlere yazabilirsiniz.

paket arı
Önceki İçerikArıcı Körüğünde Ne Yakılır
Sonraki İçerik2023 Yılı Bal Fiyatları
Subscribe
Bildir

0 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments