2022 Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi

0
paket arı

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi

Her yıl yapılmakta olan Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi bu yıl yedincisi yapılacaktır. Kongre 15-19 Kasım 2022 tarihleri arasında Marmaris Grand Yazıcı Turban Otel isimli yerde yapılacaktır. Arıcılık alanında bilgi edinmek isteyenler ve ufkunu genişletmeyi düşünenler için çok kaliteli bir kongredir. Genel olarak konuşmacılar dünya genelinde olan insanlar ve muhteviyatı yoğun ve kalitelidir.

uluslararasi mugla aricilik ve cam bali kongresi 1

Tarih: 15-16-17-18-19 Kasım 2022 tarihlerindedir.
Yer: Marmaris Grand Yazıcı Turban Otel / Muğla
WhatsApp’dan Konum İstemek için:
Buraya tıklayarak isteyebilirsiniz.

Bu kongre ile amaçlanan dünya genelinden gelen konuşmacı ve bilim adamları ile dünya arıcılığına ve arıcılığa merak salmış kişilere ufkunu genişletmek arıcılık sektörüne teknik ve ekonomik olarak katkılarda bulunarak yeni gelişmelere yol göstermektedir. Katılım sağlayan ziyaretçiler tarafından konuşmacılara her türlü soruları sorabilir, karşılıklı tartışma ortamı sağlanacaktır. Herkes fikirlerini paylaşarak içerik anlamında zengin bir ortam oluşacak.

Kongreyi Tab ve Apimondia tarafından yönetilecektir. Yine her kongrede olduğu gibi ülkemizde üretilen balımızı dünyaya tanıtmak ve diğer ülkelerde üretilen balların tarafımızca tanınması amacıyla, konusunda uzman yabancı jüri başkanı, jüri üyeleri ve uluslararası kriterler gözetilerek yapılan bir değerlendirme sürecinde bal yarışması düzenlenecektir.

uluslararasi mugla aricilik ve cam bali kongresi 2

Arıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmalara için stantların açılması sağlanacak. Bu firmalar tarafından arıcılık faaliyetlerinde kullanılan arı malzemelerin tanıtımı yapılarak satışı da gerçekleştiriliyor. Her düzenlenen kongrede, katılımcı sayısı, stant sayısı, katılan yabancı ülke sayısı, katılan yabancı delege sayısı, yerli ve yabancı bildiri sayısı bakımından çok başarılı bir yükseliş trendi yakalamıştır. Böylelikle “Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi” Apimondia Kongresinden sonra arıcılık esaslı, düzenli olarak organize edilen en kalabalık uluslararası katılımlı kongre olma yönünde emin adımlar ile ilerlemektedir.

uluslararasi mugla aricilik ve cam bali kongresi 3

Hem firma olarak hem de ziyaretçi olarak ülkemiz ve dünya arıcılığının teknik ve ekonomik sorunları ile çözüm yollarının tartışılacağı, Muğla çam balının ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılacağı, 15-19 Kaım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan “7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi” ne katılım sağlayabilirsiniz.

paket arı
Önceki İçerik2022 Yılı Arıcılık Fuarı
Sonraki İçerikArıcılık Kursu
Subscribe
Bildir

0 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments