2016 Arıcılık Fuarı

37
2016 arıcılık fuarı haliç kongresi
ana arı siparişi
satılık arı ve paket arı

Ülkemizin farklı illerinde ve bölgelerinde arıcılık fuarları düzenlenmektedir ama en önemlisi ve aktif olanı ise istanbulda yapılan feshane arıcılık fuarı hepsinden daha güzel olmaktadır. Fuara katılım oranı ve arıcıların bundan büyük istifade etmesinden dolayı her yıl yapılmaktadır. 2016 yılı arıcılık fuarı bu yılda yapılacaktır. Biz arıcılar olarakta böyle bir arıcılık bu tür arıcılık fuarlarının açılmasını temenni ediyoruz ve fuar konusunda görüş ve yorumlarınızı aşağıya yazarsanız ilgililere ulaşmı olur. Bu yıl arıcılık fuarı 29-30-30 Ocak 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Kültür Merkezinde olacaktır. Bütün arıcılarımıza duyurulur.

2016 arıcılık fuarıHer yıl geneleneksel olarak yapılmakta olan arıcılık fuarı bu yılda yapılması planlanıyor. Arıcılar olarak ve bal üreticileri olarak festivalde standlarınızı bir önce almanız gerekmektedir. Çünkü arıcı olarak veya bal üretici olarak sesinizi ve adınızı duyurabileceğiniz noktalardan bir tanesi bu tür etkinliklerdir. Çünkü Türkiye’nin bir çok noktasından gelen kişiler sizi burada tanıyıp ve ürünlerini görme imkanı bulacaklardır. Aynı zamanda siz arıcı olarak böyle bir yerde bulunmanız arıcılık dünyasından meydana gelen gelişmeleri buralarda daha hızlı takip etme şansınız olacaktır.

Dünya genelinde bakıldığı zaman bizler arıcılık sektöründe çok iyilerde olduğumuz söylenemez. Bu tür arıcılık festivallerinin yapılması ve yeni tekniklerin öğrenilmesi bizim arıcılık alanında daha iyi gelişmeler elde ederek daha iyi verim almamızı sağlayacaktır. Arıcılık alanında edinmek istediğiniz malzeme gibi araç ve gereçleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer arıcı iseniz mutlaka bu tür etkinliklere katılmayı ihmal etmeyiniz.

paket arı

Arıcılık fuarından arıcılık adına ne arıyorsanız bulabilirsiniz. Arı ürünleri olan; bal, polen, arı sütü, arı zehiri ve propolis gibi ürünlerin çok farklı bölgelerde üretilenleri görebilirsiniz. Aynı zamanda arıcılık faaliyetlerinde kullanılan arıcılık malzemeleri olarak; arı kovanı, arı ilaçları, ana arı, arılı kovan, arı satışı yada paket arı, organik arıcılık ve bankaların vermiş olduğu arıcılık kredisi vb. bir çok alanda farklı etkinlikler ve satışlar mevcuttur.

2016 arıcılık fuarı ile ilgili olan görüşlerinizi aşağıda bulunan “Yorumlar” kısmından iletmenizi önemle rica ediyoruz. Yazmış olduğunuz öneri ve görüşler bu tür festivalleri düzenleyenler açısından bir adım daha fazla atmalarını sağlamaktadır. Bu yıl ki arıcılık fuarı Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olup, 29-30-31 Ocak 2016 tarihlerinde olacaktır.

2016 yılı sonu itibari ile yapılacak olan arıcılık fuarı ise; 24-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Apistanbul bal ve arıcılık fuarı düzenleyecektir ilgilenenleri takip etmeler önemle rica olunur.

satılık arı ve paket arı
0 0 vote
Yazı Puanı
guest
37 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments
HÜSEYİN IHLAMUR

mehmet kara ya katılıyorum talep tahmini hatalı olbilir doğru drüs bakıp inceleme imkanı yoktu istişare yapamadık çok dar ve sıkıcı bir ol duğundan çabuk terk etmek zorunda kaldık.selamün aleyküm tüm arıcı arkadaşlara.

mehmet kara

Fuarlar biz arıcılar için çok önemli olup bilgi paylaşımı için gerekli fakat bu yıl seçilen yer çok küçük olup bir rezillik biz üreten arıcılar bu kadar küçük bunu hak etmiyoruz feshanede yapılan fuarlar daha güzel ve ferahtı Birde 1 adet çay 4 tl bu nedir bir soygun biz üretenler daha iyilere layıkyız.

ZERRIN OMUROGLU

Bu fuarlari gonulden destekliyoruz.butun ureticilerin Istanbula ulasabilmeleri imkansiz gibi gorunuyor.Izmir Ankara ve guney illerimizde de yapilmasini onemle rica ederiz…

Hasan

2014 de Fethiye’de 5 yıldızlı bir otelde gerçekleşmişti sanırım. Arıcılık Fuarı adı altında düzenlendi. Bu yıl İstanbul dışında düzenlenecek bir fuar var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

aziz

Meaba biz ozbekistanda ariçilik işini yapuhoruz .sizin bu fuariniz bu aydi sonundami yani bizin millet katilmak istiyorlar .lutfen soyleyin

aziz

Meaba biz ozbekistanda ariçilik işini yapuhoruz .sizin bu fuariniz bu aydi sonundami yani bizin millet katilmak istiyorlar

Hasan Kızıltan

Bu Fuarda Seminerlerde Olacakmı Bilgilendirirseniz memnun oluruz Selamlar

Hasan Kızıltan

Bilgilerinize çok çok teşekkürler admin

HALİL ATA

Merhabalar,
Fuara katılımcı listesini nasıl öğrenebiliriz? Bu konuda benim Yunanistan’dan gelecek misafirlerim var. Katılımcı listesini öğrenmek istiyorlar..

erdoğan

istambulda 2 fuarmı olacak 19/20/21 subarta arıcılar birliginin fuarı var
29-30-31 Ocak 2016 tarihlerinde olacaktır.
doğrumu anladım yoksa 2si aynı fuarmı

KEMAL ÜNAL

FUAR SÜRESİNCE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA DA YER VERİLMESİ FAYDALI OLACAKTIR. ŞAYET VARSA PROGRAMI VE SAATLERİNİ AÇIKLAYINIZ. SELAMLAR.BAŞARILAR.

Ali ASILSOY

Fuar günlerinde her gün aynı programı var yoksa gün gün değişik etkinlikler olacakmı kabristan geleceğim için ona göre bilet ve otel rezervasyonu yaptiracam

REYHAN

FUARIN ÜSTTE YAZMIŞ OLDUĞUNUZUN GÜNLERİ 29-30-30
YANLIŞ ANLAMADIYSAM CUMA-CUMARTESİ DENK GELİYOR ,PAZAR GÜNÜDE DEVAM EDİYORMU?

Lale Mirzezade

Lutfen bu festivalin amacini yazarmisiniz, Satismi ya oyretim acilimi. Azerbaycanda ariclik merkezimiz var, eger cok gerekli bilgiler varsa katilmak isterdik, bunun icinde daha detayli bilgi edinmek isterdim.

İSA ANDOLU

1- HALİÇ KONGRE MERKEZİ TERCİH ETMENİZİN SEBEBİ NEDİR
2-KATILIMCI FİRMALAR FESTİVAL SEBEBİYLE ÖZEL İNDİRİM YAPMIORLAR GENELDE FESTİVALDEKİ STANTLARDA AYNI FİYAT POLİTİKASINI UYGULUYORLAR SİZCE

Nazmi KARADENİZ

Markasız veya etiketsiz bal satışı yapılacak mı ?

AHMET KANAT

yapılacak fuarI ÇANKIRI -KURŞUNLU ILÇEMIZDE YENI KURULMUŞ BAL URETICI BIRLIGI UYELERI OLARAK KATILMAK İSTIYORUZ DAHA ONCEDE KATILMIŞTIK EMEGI GECENLERE TEŞEKKUR EDIYORUM YALNIZ BU ILANLARI BIRLIK GENEL MERKEZLERIMIZE BILDIRILIRSE ONLARDA KENDI TEŞKILATLARINA BILDIRMELERI HALINDE HER KONUDAN BIZ TAŞRA OLARAK HABERIMIZ OLUR TEŞEKKURLER

Halit Duman

Feshane de yapılan arıcılar ve balcilar fuarına her yıl katıldık maddi ve manevi çok güzel kazanımlarimiz oldu Yalçın SEZER VE ekibine teşekkür ederim. NEHRİ ŞEMDİNLİ BALEVİ FATİH İSTANBUL.

AHMET KÖPRÜLÜOĞLU

italyadan organik tap trap esek arı tuzagı ithal ediyoruz

mehmet ali kırpık

Arıcılık fuarını canı gönülden testekliyorum, duyuru metninde de belirttiğiniz gibi ülkemizde arcılık imkanları çok müsait olduğu halde maalesef istenilen düzeyde yapılamamakta ve beklenen miktar kadar bal üretimi gerçekleştirilememektedir. Bilimsel ve proğramlı bir arıcılık stratejisi geliştirildiği taktirde arıcılığın ve bal üretiminin bugünkünden çok daha fazla olacağı ve ülkemiz ve tüm dünya insanları güvenilir ve kaliteli bal tüketebilecektir. Ülkemizin çeşitli bölgelerine özgü ve yoğun olarak bulunan arı ırklarının yerinde bakım ve geliştirilmesiyle daha kaliteli ve sağlıklı bal üretilebilecektir. Anadolu’da yaygın olarak bulunan ırklardan Kafkas Irkı arının Doğuanadolu bölgesinde yaygınlaştırıp sağlıklı, kaliteli ve nitelikli bal elde ederek Kars Balı ve Arıcılığını kalkındırma hamlesi… Read more »

ahmet

slm hocam ben orjınal kara kovan balı almak istiyorum nerden bulabilirim petekli istiyorum agzıma aldıgım zaman petegi sakız gibi kalmıyacak eriyecek çogu burda var sakız kalıyor petegi varsa adres yada marka ve fiyatı telefon adres önerirsenşz sevinirim adanada yaşıyorum

Yüksel erciğez

1-arıcılar fuara ücret ödeyecekmi ? Bu ücretler nelerdir? 2-arıcıların konaklamakarına ilişkin kolaylıklar sağlandı mı ? Ücreti ne kadar selamlar

Mustafa kayaalp

Stant fiyatları ne durumda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygı ve selamla

onder yildirim

Bu fuara davetlemi katilabiliniyor?