2018 İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali

2
paket arı

Değerli ziyaretçilerimiz ve sayın arıcılarımız her yıl düzenli olarak yapılan 7.İstanbul arıcılık ve arı ürünleri festivali bu yılda yine büyük bir katılım ile sizleri beklemektedir. Ülkemizin arıcılığı ve arı ürünleri yakından görmek isteyen insanlar için güzel bir etkinlik alanına dönüşmüş durumdadır. Yine ülkemizde buna benzer arıcılık fuarları olmakta olup güncel 2018 arıcılık fuarları listesini buradan takip edebilirsiniz. https://www.aricilik.com.tr/2018-aricilik-fuari/

Arıcılık Fuar Tarihi: 26-27-28 Ocak 2018 tarihinde yapılacaktır.

Arıcılık Fuarı Yeri: İstanbul arıcılık ve arı ürünleri festivali bu yıl Avrasya Yenikapı Gösteri ve Sanat Merkezi kısmında olacaktır. Ulaşım için Avrasya Tünelini kullanarak bu alana kolay bir şekilde gidebilirsiniz. Telefonlarınızdan navigasyonu açarak aşağıdaki belirtmiş olduğumuz haritaya tıklayarak kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

2018 İstanbul arıcılık fuarı ve arı ürünleri yada başka fuarlar hakkında sorularınız olursa aşağıda belirtilen Yorumlar kısmında bizlere sorabilirsiniz. Aynı zamanda arıcılık fuarları hakkında görüş ve önerileriniz olursa bizler ile paylaşmanız durumunda değerlendirmeye alınacaktır. Bu yıl 7.istanbul arıcılık fuarı olarak düzenlemektedir.

2018 i̇stanbul arıcılık ve arı ürünleri festivali

paket arı
Önceki İçerikKarakovan Balı Üretimi Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikArıcılar Birliğinden Sahte Bal Uyarısı
Subscribe
Bildir

2 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments