2016 Feshane Arıcılık Fuarı

0
paket arı

İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali geçen yıl Haliç Kongre Merkezinde yapılmıştı. Bu yıl Feshane Kültür Merkezinde yapabilmek için erken tarihe alınarak 23-24-25 Aralık 2016 tarihinde Feshane-Eyüp’de yapılacaktır. İstanbul arıcılık ve arı ürünleri festivalinin altıncısı yapılacak olup, bütün arıcıların bu tarihte bu fuara katılarak arı ürünleri ve arıcılık malzemeleri üzerine geniş ürün yelpazesine sahip olabilirler.

6.İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali fuarına isteyen herkes katılabilir ve girişler ücretsizdir. Lakin, stand kiralamak ve ürünlerinizi satmak istiyorsanız belirli bir ücret karşılığında ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.

Feshane Arıcılık Fuarına Nasıl Gidilir?

Metrobüs ve otobüs ile gelecek olan ziyaretçiler Ayvansaray durağından inerek aşağıya doğru yürüyerek Feshane Kültür Merkezine 3-5 dakikaya inebilirler. Özel araç ile gelen ziyaretçiler ise Eyüp/Feshane tabelasını takip ederek kültür merkezinin önüne kadar gelebilirler. 2016 Feshane Arıcılık Fuarı hakkında soru ve görüşleriniz olursa yorumlar kısmında iletebilirsiniz.

2016 yılı Ocak ayındaki arıcılık fuarı olarak görüntüleri sizler ile paylaşmış bulunmaktayız.

paket arı
Önceki İçerikHer Arıcıya Profesör Maaşı Bağlansın
Sonraki İçerikSu Altında Kalan Arılar Telef Oldu
Subscribe
Bildir

0 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments