2017 Yılı Bal Hasadı

1
paket arı

Bal hasadı için artık bir çok yörede bal sağımları yapılmaya başlandı. Kimi yörede arıcılarımızın yüzü gülerken bazı yörelerde buruk geçmektedir. Ama 2017 yılı bal olarak genel anlamda iyi geçiyor. Bir çok arıcımızın bal sağımları görmekteyiz ve buda gösteriyor ki bal gelmiş. Hala bal sağımı konusunda kararsız olan arıcılarımız için petek sırlarını gördüyse artık sağıma başlayabilirler.

Genel olarak Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerinde bal sağımları yapılmaya başlandı. Ağustos sonu gibi İç anadolu, karadeniz, doğu ve güneydoğu bölgelerindeki arıcılarımızda ballarını almaya başlayacaklardır. Bal sağımı konusunda acemi olan arıcılarımız peteklere bakıp bal sağımının gelip gelmediğini anlayabilirler. Petek gözleri sırlandı ise balları alabilirler ama yarısı sırlamış ve yarısı normal ise biraz daha beklesinler ama hala olmadı ve çevrede nektarda bitti ise bu sefer sır olmadan da alabilirler.

Aynı zamanda 2017 yılı için bal sağımı yapan ziyaretçilerimiz doğal ve hakiki ürünlerini 2017 yılı bal fiyatları sayfasına yazarak daha fazla müşteriye ulaşabilirler: https://www.aricilik.com.tr/2017-yili-bal-fiyatlari/

Aşağıya paylaşmış olduğumuz video 2017 yılı bal hasadı yapılan bir arıcımıza aittir.

paket arı
Önceki İçerikArıcılıkta 2 Ayda 100 Bin Kazandı
Sonraki İçerikDişlerinizi Bal İle Fırçalayın
Subscribe
Bildir

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments