İlk önce eğer arı satmak istiyorsanız aşağıda bulunan “Yorumlar” kısmından satılık arı ilanı olarak yazabilirsiniz. Nasıl ilanınızı yazacağınıza uygun olarak bir örneği biz aşağıda paylaşacağız sizlerde ona göre ilanlarınızı yazabilirsiniz. Amacımız, arıcılık yapan arıcılarımızın çevresinde arı ihtiyacı olan insanlara ulaştırmaya çalışmaktır.

Arı satışı yapmak istiyorsanız bu şekilde aşağıdaki formatta yazabilirsiniz;

Telefon Numarası: (kullandığınız cep telefonu)
Satacağınız Kovan Sayısı: (kaç adet satmak istiyorsanız onu yazın)
Eklemek İstediğiniz Yorumunuz: Arılar hakkında ve özellikleri ile ilgili bilgiler verebilirsiniz. Fiyat bilgisini telefon ile veriniz. Çünkü yorumunuz burada sürekli kaldığı için zamanla fiyatlar değiştiğinden dolayı kafa karışıklığına neden olabilir)

Arıcılık işi ile uğraşmak istiyorsanız öncelik olarak bir arı kolonisine ihtiyacınız vardır. Bunu elde etmek için çevrenizden veya güvenilir internet sitelerinden alabilirsiniz. Arıyı temin etmeden önce arıları koyacağınız bir yeri de ayarlamanız gerekir. Hiç bu işi bilmiyorsanız işi bilen birisi ile hareket etmeniz size büyük yardımı olacaktır.

ARICILIK COM TR olarak kefil olduğumuz ANA ARI GEN sitesindeki paket arı yani arı satışı ilanı hakkında bilgi vermek istiyoruz. İlgili internet sitesi tamamen güvenli olup, güven konusunda aklınızda en ufak bir soru işareti olmasın. Bahsetmiş olduğumuz internet sitesi uzun yıllardır ana arı ve arı satışı ile uğraşmaktadır.

Arı Fiyatları (Fiyatların Dışında Başka Bir Ödeme Alınmaz):

Satışı yapılan arılar, 6 çerçeveli, 7 çerçeveli, 8 çerçeveli ve 9 çerçeveli olmak üzere 4 çeşit olarak gönderilmektedir. Arılar çerçeveleri ile birlikte koyu plastik kutularına konularak Türkiye’nin bir çok il ve ilçesine teslimat yapılmaktadır. Plastik kutuları ile aldığınız arıları kendi araçlarınıza koyarak arılığınıza götürüp boş kovanlarınıza aktarabilirsiniz. Ana arısı ise hangi yıl arı satın aldıysanız bir önceki yılın ana arısı olmaktadır. Çünkü aynı yıl satışı yapılan ana arı yetişmediği için bir önceki yılın yeni ana arısı oluyor. Çerçeve ölçüleri standart olmakta olup, 48*23 cm ölçülerindedir.

6 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: 6 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 4-5 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: ilgili siteye bakabilirsiniz.

7 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: 7 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 5-6 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT: ilgili siteye bakabilirsiniz.

8 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: 8 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 6-7 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT:ilgili siteye bakabilirsiniz.

9 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: 9 çerçeveli arıda yaklaşık olarak ortalama 7-8 çerçevesi açık ve kapalı yavru olup, 1 çerçevesi arılı olmaktadır. Yine gerekli bal olup, çerçeveleri üzerinde baskın arı vardır. FİYAT:ilgili siteye bakabilirsiniz.

Yukarıda belirtildiği üzere 4 çeşit arı satışı bulunmaktadır. Siz bütçenize ve durumunuza göre uygun olan paketi seçerek sipariş verebilirsiniz. Sipariş vermek için ilgili site ile irtibata geçiniz. Güven konusunda ve arılar konusunda aklınızda herhangi bir kuşku kesinlikle olmasın. Ziyaretçilerimiz tarafından arı satmak isteyenler olursa aşağıda bulunan Yorumlar kısmından ilanlarınızı yukarıda belirtilen formada uygun olarak yazabilirsiniz.

ARI SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN…

ANA ARI SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN…

Yorumları Göster

  • merhaba,
    şanlıurfada yaşıyorum 10 kovan arı almak istyrm + malzemeleri(elbise ,körük vs ) urfa iklimine , sıcağına hangi cins arılar yaşar oğul verimi düşük olan

    • Arı satın almak için Ana Arı Gen sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.

  • 40 adet Anadolu ırkı arılarımızın içerisinden seçip beğeneceğiniz 10 arımız tanesi 600 tl olacak şekilde satılıktır. Yer: Bolu Kıbrıscık ilçesi Kızık Köyü İletişim: Fikri

  • 30 Kovan Kafkas melezi arımız var, 350 TL'den kovan hariç satılıktır. Bal ve böcek üretimi çok bereketli, mevsim güzel giderse ikinci hatta üçüncü kata bile çıkarlar. Her bir kovan 6 ila 9 çerçeve arasında teslim edilecektir. Babadan devraldık bu mesleği, 40 yıldır aktif devam ediyoruz. Yer Amasya. İletişim Fatih

  • Karapurcek kanlicay kral kralice mevcuttur kovan satilik vardir toptan da mevcuttur sakarya 05385180005

  • 68 kovan satılık. 8,9,10,11,12,13,14 çıtalı. Belfast cinsi. 5, 6 tanesi karniyol. Ispartadayım. Uygun araçla da takas yapılır. Ciddi alıcılarla görüşülür.
    05053852886

  • Selamunaleyküm...
    Kayseri de satılık arı mevcuttur 250 kovan kadar var istediğiniz adette alabilirsiniz...

  • Selamünaleyküm..
    Satılık arı mevcuttur. Yer Aydın, 150 adet kovan, kovanlarının 9 ve 10 çıtalıdır.
    irtibat tel: 0537 820 88 91

  • Adana nın Kozan ilçesinde 300 kovan arı satılıktır. arıcılıkta gerekli olabilecek malzemeleride satılacaktır.
    telefon: 0539 982 6506

  • Aydında 1000 çıta civarı arı satmak ıstiyorum 20 mart teslim 55 tl çıta fiyat 05466734033

  • İzmir Kemalpaşada 160 kovan satılık arı bulunmaktadır. 7-8 cerceveli ilgilenenlerin peşin olarak ödeyebileceklerin dikkatine
    Ali 05368497536

  • Samsum Tekkeköy'de satılık arılarım mevcuttur.
    cinsi kafkas ve kafkas kırmasıdır.
    ortlama 8 çıta yavruludur.
    çıta fiyatım 35TL olup aşağıda verdiğim numaradan ulaşabilirsiniz.
    tel: 0541 962 83 15
    HASAN ÜNSAL

    • Şu anda arı varmı durumları nedir samsun merkezdeyim arıları toptan görüşelim

  • KAYSERİ'DE SATILIK ARI

    100 KOVAN SATILIK ARI

    Fiyatlarda, kovan sayısında esneklik var.

    TEL: 05357295465

  • 09.04.2018 MUĞLA'DA SATILIK ARI

    60 KOVAN SATILIK ARI
    YER: MUĞLA / FETHİYE
    TEL: 0507 391 2596

  • Satılık arı Tokat Turhal Şenyurt Kasabasında 17 kovan kafkas arısı satlıktır.boş kovan ve ballıkta mevcut ikinci el.arılar enaz 7-8 çıtalı olarak teslim edilir.kovanıyla birlikte 350.tlTel 05439331530

  • istanbul beykoz da satılık 100 den fazla arımız mevcuttur. kovanlı olarak istenirse ikinci el ve sıfır boş kovan ve bütün arıcılık malzemeleri mevcuttur.

  • Satılık 80 adet arı.
    7-8-9 çerçeve.
    Irkları: posof-karniyol.
    Analar 2017
    Bahar bakımı yapılmıştır.
    Kovanla ve kovansız verilir.
    Telefon: 05373647519

  • Vefaat nedeni ile sivas suşehri ilçe sinde 10 adet arı satılık tır .fiyatı alıcı belirlesin 0536 586 7864

  • Kayseri de satlık 15 kovan arım var.arılar icanadolu ve kafkas kırması.cok uysal bal verimi iyi.varroa ile cok ciddi mücadelem oldu.arılardan varroayı sıfırladım.varroa diye bir problemim kalmadı ama yinede sürekli kontrol ediyorum.memurum.hobi amaçlı uğraşıyordum ama yeni gorev yerimde arılara uygun bir ortam olmadığı icin satıyorum.kovaniyla beraber 8 cerceve arı 400 tl.alana hayırlı olsun.

  • Satılık 33 kovan arilarimiz mevcuttur yerli kafkas cinsidir,kovansiz 200 tl dir ilgilenenler 05444260018 numarasindan ulaşabilir Eskisehir Alpu ilçesinde yer almaktadir

  • slm arkadaşlar satılık 400 kovan arı ve bu yılla ait masül mevcut. ilgilen arkadaşların dikatine.. adres: van

  • 30 kovan iyi cins karniyol ve anadolu
    ırkı arılarımı satmak isitiyorum,
    15 kovan normal fenni kovan
    15 kovan özel yapım karakovan
    yer yozgat çayıralan
    ağustos 15 ten sonra kayseride
    olacak. fiyatı toplu 300 tl dir

  • Ankara' nın Polatlı ilçesinde 7 kovan arımı satıyorum.Fiyat=2000 tl.Arıların bakımı tam.Varoa mücadesi yapıldı.Kafkas, ana arılar bu senenin arısı.Yumurta atımları çok güzel.Arılarım saldırgan değil.Mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Paylaş