2020 İstanbul Haliç Arıcılık Fuarı

0
2020 istanbul haliç arıcılık fuarı
paket arı

Ülkemizde farklı zaman ve farklı yerlerde arıcılık fuarları düzenlenmektedir. Düzenlenen bu illerin başında da İstanbul ili gelmektedir. Büyük il olması ve bir çok insanın İstanbul gibi bir ilde ortak noktasının olmasından dolayı bütün sektörlerde olduğu gibi arıcılık sektöründe gerekli aktivitiler ve fuarlar burada yapılmaktadır. Yine ülkemizin ikinci büyük ili olan Ankara ilinde de gerekli fuarlar düzenlemektedir.

2020 yılı için İstanbul haliç arıcılık fuarı planlamaktadır. Tarihler ve yeri belli olduğu zaman gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Arıcılık fuarında bulunacak ürünler, arıdan elde edilen bütün ürünler olacaktır. Bal, arı sütü, polen, propolis vb. gibi ürünlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda arıcılıkta kullanılan malzemeler; kovan, maske, el demiri, eldiven, ana arı ızgarası, çerçeve gibi yüzlerce ürüne ulaşabilirsiniz.

Fuar İsmi: Haliç Arıcılık Fuarı
Yapılacağı Tarih: Belli Değil…
Yer Bilgisi: Haliç Kongre Merkezi/Kağıthane/İstanbul
Konum Bilgisi: Buraya tıklayarak alabilirsiniz

Fuar alanına nasıl gidileceği ve ulaşım alternatifleri konusunda bilgi vereceğiz. Aşağıya daha önce yapılmış olan arıcılık fuarları ile ilgili videolar paylaşıyoruz.

paket arı
Önceki İçerikArı Kovanı Nedir
Sonraki İçerikKısaca Arıların Yaşamı
Subscribe
Bildir

0 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments