2020 İstanbul Avrasya Arıcılık Fuarı

6
2020 istanbul avrasya arıcılık fuarı
paket arı

Her yıl düzenli olarak yapılan İstanbul ilindeki arıcılık fuarlarının ilki olan İstanbul Avrasya Arıcılık Fuarı’nın tarihi belli olmuştur. 24-25-26 Ocak 2020 tarihlerinden Yenikapı’da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde (konum almak için tıklayın) yapılacaktır. Giriş ücretsizdir.

Bu arıcılık fuarının amacı; arı ve arıcılık sektöründe bulunan arıcıların, üreticilerin, arı malzemesi imalatçıların, bürokrasinin olduğu aynı zamanda farklı akademisyenlerin buluşma noktası olarak arıcılar ve bal tüketicileri için planlandı. Bal tüketmek istiyorum diye ve arıcılık işine merakım var aynı zamanda profesyonel olarak bu işi yapıyorum diye herkesin bu tarz arıcılık fuarlarına gelip ziyaret etmesi önerilmektedir.

2020 yılı için 9.İstanbul arıcılık ve arı ürünleri festivaline metro ile kolay bir şeklide gelebilirsiniz. Ulaşım hakkında ve konum bilgisi için gerekli bilgileri paylaşacağız.

Konum Bilgisi: Buraya tıklayarak alabilirsiniz

Yer: Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı/İstanbul

Tarih: 24-25-26 Ocak 2020

SPORSOR FİRMA-1: ANA ARI GEN

SPORSOR FİRMA-2: AVRASYA ARICILIK

Özel aracı ile fuar alanına gelecekler için; yola çıkmadan önce buraya tıklayarak konum alabilirsiniz ve size göndermiş olduğumuz konuma hızlı bir şekilde gelmiş olursunuz.

Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezine Metro ve Otobüs ile gelecekler için; aşağıda paylaşmış olduğumuz resimdeki hatları takip ederek kolay bir şekilde gelebilir. İstanbul neresinde metro ve metrobüse binseniz size buraya ulaştıracaktır. Yenikapıda metrobüs yoktur ve metrobüs hattında metroya geçerek gelebilirsiniz. Yenikapı’da metro vardır.

arıcılık fuarı için metro ve otobüs bilgileri istanbul

2020 yılı İstanbul ilinde yapılacak olan arıcılık fuarı hakkında öneri ve görüşlerinizi bize aşağıdaki yorumlar kısmından iletebilirsiniz. Fuarda görüşmek üzere…

Stant hakkında bilgi almak için:Stand bilgisi için tıklayın…
2020 istanbul arı ürünleri ve arıcılık festivali

2020 yılı içinde yapılan diğer arıcılık fuarlarını görmek için tıklayın…

paket arı
Önceki İçerikKasım Ayında Arıcılık Çalışmaları
Sonraki İçerikArıların Özellikleri Nedir
Subscribe
Bildir

6 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments