Arılar Tarafından Sokulan Adam Öldü

5
38
Arılar Tarafından Sokulan Adam Öldü

Arılar Tarafından Sokulan Adam Öldü

Bal arıların dünyasında bu tür olaylar pek görülmüyor ama tabi birisi arı yüzünden ölünce bunun bal arıları tarafından olabilceği akıllara gelmiyor değil. İşte buna benzer bir olay, Zonguldak ilinde arıcılık yapan emekli bir kuyumcu akşam eve gitmeyince durum ortaya çıktı. Arılar tarafından sokulan emekli kuyumcu vefat etti. Talihsiz adamın nihai ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsiden sonra netleşecek.

Zonguldak ilinde arıcılık yapan emekli bir kuyumcu akşam eve gitmeyince durum ortaya çıktı. Arılar tarafından sokulan emekli kuyumcu vefat etti. Talihsiz adamın nihai ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsiden sonra netleşecek.

Alınan bilgilere göre olay Kozlu ilçesine bağlı Esenköy Mevkii’nde oldu. İddialara göre Esenköy Mevkii’nde ilgilendiği arı kovanları bulunan 55 yaşındaki Ekmel Karakaş; sabah 08.00 sıralarında evinden çıkarak bölgeye geldi.
Karakaş’ın ailesi akşam saatlerinde eve gelmeyince merak etti. Polis ekiplerine haber veren aile bu sırada arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaş’ı bulmak için gidebileceği yerleri araştırdı. Acı haber ise arı kovanlarının bulunduğu Esenköy Mevkii’nden geldi.

Arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaş’ın cansız bedeninde dil; ağız ve vücudunun belli yerlerinde arı sokmasına bağlı şişkinlikler olduğu öğrenildi. Ekmel Karakaş’ın cesedi; Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra önce cenaze aracına taşındı ardından da BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Diğer taraftan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise davem ediyor. Emekli kuyumcu olduğu öğrenilen Karakaş’ın kesin ölüm sebebi ise yapılan otopsi sonrasında netleşecek.

5 YORUMLAR

    • yılmaz, yüzde elli diyebiliriz ve kesin girecek diye bir şey yok ama eğer o çevrede bir kovana girecekse de bu şekilde koku veya krem sürülmüş olan yere girme payı yüksektir.

  1. sirnak idil den katiksiz dogal binbir cesit cicek bali petek bal kg 160 tl her aridan 2 kg alindigi icin stoklarla sinirlidir. 0535 373 41 58

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here