2019 Yılı Ankara Bal Günleri (Festivali)

2
ankara bal günleri 2019
paket arı

Bu yıl yapılmakta olan Ankara Bal Günleri diğer bir adı ile bal festivali bu yılda 12 Aralık ile 15 Aralık tarihlerinde aşağıda paylaşmış olduğumuz konumda olacaktır. Pazar gününe kadar devam edecek olan festival bütün ziyaretçiler ÜCRETSİZ bir şekilde katılabilir. Arı ürünleri tüketen ve seven birisi iseniz bal günleri tam size göre demektir.

Tarihi: 12-13-14-15 Aralık 2019 tarihlerinde
Yeri: Altınpark Fuar Merkezi – Ankara
Konum Bilgisi: Buraya tıklayarak alabilirsiniz (WhatsApp’tan atılacaktır)

Bal günleri hakkında biraz daha bilgi vermek gerekirse; Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) öncülüğü ile bu yıl Ankara’da ilki yapılacak olan Üreticiden Tüketiciye Ankara Bal Günleri 12 – 15 Aralık 2019 tarihleri arasında Altınpark Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir. Yaklaşık bundan 1 ay öncede arıcılık fuarı düzenlenmişti.

2019 yılı ankara bal günleri (festivali)

Peki bal günlerinde neler bulabilirsiniz; hepimizin en çok tükettiği ve bilgi bal, bunun yanı sıra balmumu, propolis, polen, arı sütü, arı zehri ve hediyelik eşyalar gibi ürünler fuar alanında bulunacaktır. Arı ve bal severler için kaçınılmaz bir fuar diyebiliriz. Başta da belirttiğimiz üzere girişler ücretsizdir.

Ankara bal günleri nerede; aşağıdaki haritaya tıklayarakta gelebilirsiniz. Yada Buraya tıklayarak alabilirsiniz  buraya tıklayarak bizden WhatsApp üzerinden konum isteyebilirsiniz. Otobüs ile gideceksiniz havalimanı yolu üzerindedir ona göre gidebilirsiniz. Ayrıca Altınpar Fuar Merkezini kime sorsanız Ankara’da size gösterirler.

Ülkemizde yapılan diğer arıcılık fuarlarını görmek için tıklayın…

paket arı
Önceki İçerikArıların Özellikleri Nedir
Sonraki İçerikArıcılık Fuarı Nerede
Subscribe
Bildir

2 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments