2018 Armasad İstanbul Arıcılık Fuarı

​ARMASAD Arıcılık Fuarlarının 3. sü ARMASAD Arıcılık Fuarı İstanbul 9-10-11 Şubat 2018 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecektir. Arıcılık sektöründe ki en son yenilikleri göreceğiniz fuarımızda arıcılık sektörünü temsil eden 50’yi aşkın firma katılım sağlayacaktır.
Sektörün duayen isimleri üç gün süresince konferans ve seminerler verecektir. Konferans ve seminerler verecektir.

ARMASAD’ın faaliyet alanları nelerdir ?

Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği kısa adıyla ARMASAD, 2015 yılında Arıcılık sektöründe bulunan imalatçıların bir araya gelerek kurmuş oldukları dernektir. ARMASAD’ın amacı;  Arıcılık sektöründe imalatçılar arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, Türkiye genelinde Arıcılık faaliyetlerinin gelişmesine katkı sağlamaktır. ARMASAD Arıcılıkta yaşanan sıkıntıların ve taleplerin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile paylaşımında ve bürokratik ilişkilerin en üst seviyede sürdürülmesinde büyük rol oynamaktadır.

Yorumları Göster

  • HİKMET DEMİRTAŞ:SAKARYA BÖLGESİNDE HOBİ ARICILIK YAPIYORUM FAKAT İŞLETME KURMAK İSTİYORUM ARI IRKI SEÇİMİNDE KAFAMIZ KARIŞTI.SAKARYA SAPANCA DA KURACAĞIM ARICILIK İÇİN FUARLARA GELDİM FAKAT SEÇECEĞİM IRK KONUSUN DA KAFAM KARIŞTI.YARDIMINIZ OLURSA IRK SEÇİMİNDE SEVİNİRİM.IRK SEÇİMİNDE Kİ VERECEĞİNİZ DESTEK SAYESİNDE ARI ÇİFTLİĞİMİZİ OLUŞTURMAYA İNŞALLAH YARDIMCI OLURSUNUZ.YADA YARDIMCI OLACAK BİR YETKİLİ İLE İLETİŞİME GEÇMEME YARDIMCI OLURSUNUZ.HAYIRLI ÇALIŞMALAR.TELEFONUM 0 532 271 33 77

    • HİKMET DEMİRTAŞ, ırk seçimi konusunda büyük alımlar yaparak yapmayın. Kafkas ve karniyol arı ırkları ile çalışabilirsiniz ve deneme olarak 5-10 tane alın eğer memnun kalırsanız bir sonraki sene daha fazla yüklü alım yapabilirsiniz.

Paylaş