Hediye Ana Arı Kampanyası

18
117

Sizlere bir ana arı kampanyasından bahsetmek istiyoruz. http://www.anaari.gen.tr/ sitesinde bulunan yazıya yorum yapılması durumunda bir adet ana arı vereceğini yazmış. Siteye bakıldığında bir çok ana arı ırkı mevcut ve kazanmanız durumunda sizin istediğiniz ana arıyı gönderiyorlar.

AŞAĞIDA YAZILANLAR ANA ARI HEDİYESİ YAPAN SİTEDEN ALINTIDIR.

Değerli arıcımız sitemize hoşgeldiniz… Bu yazının altında bulunan yorum kısmına bir cümle mantıklı bir şeyler yazanların arasında yapılacak olan çekiliş ile bir adet ana arı gönderilecektir. Ana arı hediyesini kazanan kişi hangi ırktan isterse o ırktan gönderilecektir.

Avrasya Bal Arıcılık olarak Türkiye’nin belirli bölgelerinde bulunan illerde üretmiş olduğumuz ana arı ırklarını siz değerli arıcılarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Ana arı gönderimlerimiz Nisan ayının hava şartlarına göre önce veya erken olabilir 2.haftası gibi göndermeye çalışacağız.

Üretmiş olduğumuz ana arı çeşitleri olarak; karniyol, belfast, italyan, belfast, kafkas ve damızlık ana arı üretimimiz vardır. Sitemizden ana arılarla ilgili bilgiler edinebilir ve bizlere sorular sorabilirsiniz.

Hediye Ana Arı Başlangıç Tarihi : 18/01/2015

Hediye Ana Arı Bitiş Tarihi : 18/04/2015

Çekiliş sonucu kamera karşısında herkesin yaptığı yorumdaki kullanıcı adına göre yapılacaktır veya yorum yapanları birden başlamak üzere sayılar verilerek yapılacaktır. Bir mail adresi ile bir kişinin yorum yapma izni vardır. Birden fazla yorum yapanların yorumları geçersiz sayılacaktır. Kendinizin adına başkalarının yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

hediye ana arı kazanmak için tıklayın

18 YORUMLAR

    • Eksik olmayınız, yalnız hediyeyi hakkında biz bilgi verdik çekilişi sitemiz yapmamaktadır ve ilgili siteyi ziyaret etmenizi öneririz.

  1. Anları konusu en önemli temaları önemli olanın bölgenin koşullarına enuygun anayı kullanmak ben istanbulda memurum bahçemde birşeyler yapıyorum ayrıca hem batı hemde yerli koyanları inceledim kendimce modern bir kovan yapmayı başardım bu kovan tamamen hava alıyor güve tuzaklar polen çekmeceli birde alt temizleme çekmecesi var ayrıca ana ısınır uysal olmadıki bıkmadan yeniliklerle kendi deneyimlerinizi yöntemlerinin geliştirin ben karnim arısı istanbulda denemek isterim saygılar

  2. Arılar uçar karı lar kaçar derdi ninem bursadan herkeze selamlar bir ana arıya suan çok ihtiyacım var bi koloni vardı ve ana arı ölmüş kimseden bulamadım inşallah kısmetse bana çıkar

  3. Yuce rab bali sifa icin yaratmis ondan hile yapan ummaz, yaşlı bir amcanin aglamakli itirafini üzülerek dinledigimden bu konuyu gercekten arastirdim!!!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here