2019 Haliç Arıcılık Fuarı (İstanbul)

3
2019 armasad arıcılık fuarı istanbul
paket arı

Her yıl düzenli olarak Ankara ve İstanbul illerinde yapılan Armasad Arıcılık Fuarı 2019 yılı içinde İstanbul ilinde yapacağı tarihi açıklamış bulunuyor. 5. Türkiye Armasad Arıcılık Fuarı İstanbul fuarı 22-24 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Arıcılık fuarına ülkemizin bir çok yerinden katılanlar oluyor ve tamamen arıcılara hitap eden bir fuardır. Kural olarakta bal satışı yapılmamaktadır.

Arıcılık fuar alanını bulamazsanız bizden konum isteyebilirsiniz. Size WhatsApp üzerinden konum atabiliriz.

Bu organizasyonların temel amacı arıcılık sektörünün kalkınmasına katkı sağlamak, ülkemizdeki arıcılık sektörünün yurt içi ve yurt dışında tanıtımını yapmak ve yapılan bu çalışmaların kurumsal ve yasal kaidelere uygun yürütmektir.

Sponsor Firma: AVRASYA ARICILIK ve ANA ARI GEN firması ilgili fuarlarda standını açmaktadır. Alışveriş yapmak isteyenler ilgili fuarların standını ziyaret edebilirler.

2019 armasad arıcılık fuarı istanbul 1

Ankara ilinde yapılan fuar ise 16-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara‘da ilinde gerçekleştirilmiştir. İstanbul ilinde yapılacak olan arıcılık fuarı ise 22-23-24 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olup, giriş ücretsizdir.

Derneğimiz Beşinci kez düzenleyeceği Türkiye Arıcılık Fuarı’ nı 22-23-24 Şubat 2019 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirecektir. Fuarımız TOBB fuar takvimine girmiş bulunmaktadır.

2019 Armasad Arıcılık Fuarı İstanbul Tarihi: 22-23-24 Şubat 2019
2019 Armasad Arıcılık Fuarı İstanbul Yeri: Haliç Kongre Merkezi

Arıcılık fuar alanı ile ilgili konum almak istiyorsanız burayı tıklarsanız size konum göndeririz.

Sponsor Firma: AVRASYA ARICILIK ve ANA ARI GEN firması ilgili fuarlarda standını açmaktadır. Alışveriş yapmak isteyenler ilgili fuarların standını ziyaret edebilirler.

Geçen yıl ki yapılan fuar ile ilgili videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz.

Arıcılık fuarı için Haliç Kongre Merkezine nasıl gidilir?: Arıcılık fuar alanına gelebilmek için aşağıdaki haritayı direk tıklayıp haritalardan açarsanız size arıcılık fuarının bulunduğu alana kadar getirecektir. Yada ilgili konum almak istiyorsanız WhatsApp’tan burayı tıklarsanız size konum göndeririz. Konum istemek için TIKLAYIN…

Konuşmacılar (Konferans Yapacak Olanlar);
1) Dr. Ali Korkmaz
2) Halil Bilen
3) Doç.Dr. Mustafa Necati Muz
4) Kürşat Zeynel Utku
arıcılık fuarı konuşmacılar

 

paket arı
Önceki İçerikBalmumu Nedir ve Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikBal Almak İstiyorum
Subscribe
Bildir

3 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments