Kış Gününde Bal Çaldılar

Kış Gününde Bal Çaldılar
23 Ocak 2016 tarihinde eklendi.

Kış Gününde Bal Çaldılar

Aşağıda resimlerini görmüş olduğunuz olay, gerçekten bir arıcı dostu olan insanlar olarak biz çok üzmüştür. Çünkü Allah ve vicdanı olmayan insanlar bu kış gününde bal için kovanlarının kapaklarını açıp bal çalmaya çalışmışlar.

Arıcımızın şu şekilde sözleri konu hakkında; Şu kış günü kovanların kapaklarını açıp bal arayan adı şerefsizler sizlere diyecek bir şey bulamıyorum ‪#‎Allahınızdan‬ bulasınız inşallah…

Kışı gününde bal bu şekilde arı kovanları açıp karın içine bırakan insanlara söylenecek söz bulamıyorum ve yorumları size bırakıyoruz… Arıcılık yapan bir insan asla böyle bir şey yapamaz. Olay sanırım arıcının bulunduğu il olan Konya ilinde gerçekleşmiştir.

Bir önceki yazımız olan 2016 Arıcılıkta Kar Manzaraları başlıklı makalemizde 2016 yılı arıcılık kış manzaraları, arıcılıkta kar manzaraları ve arıcılıkta kış manzaraları hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

kafkas ana arı Arıcılık Forumu
Kış Gününde Bal Çaldılar Konusuna 5 Yorum Yapıldı
  1. ARAS PEREKLİ diyor ki:

    BUNLAR BAL İÇİN DEĞİL BİR veya birkaç ŞEREFSİZ BU ARKADAŞA HAİNLIK YAPMIŞTIR..BAL İÇİN BİR AÇAR İKİ AÇAR. AMA BU KADAR DA HAİNLİK OLUR MU ALLAH VERİR ELBET…B…LARINI.

  2. volkan balkan diyor ki:

    tekirdağ ereğlide arılarım var benim arılarıda açıp petek çıkartmışlar arılar saldırınca petekleri fırlatıp kaçmışlar arı lar açık kalmış üstlerine kar yağmış allahtan ölmemişler . olayın olduğu yeri öğrenebilirmiyim

    1. Admin diyor ki:

      volkan balkan, sanırım arıcının bulunduğu il Konya olması gerekiyor.

  3. habil diyor ki:

    merhaba insanlikdan kenar insanlar yapar bunu

  4. habil diyor ki:

    men aricilarimizi naxcivan ehlinden salamliyiram