Hediye Ana Arı Kampanyası

Hediye Ana Arı Kampanyası
18 Ocak 2015 tarihinde eklendi.

Sizlere bir ana arı kampanyasından bahsetmek istiyoruz. http://www.anaari.gen.tr/ sitesinde bulunan yazıya yorum yapılması durumunda bir adet ana arı vereceğini yazmış. Siteye bakıldığında bir çok ana arı ırkı mevcut ve kazanmanız durumunda sizin istediğiniz ana arıyı gönderiyorlar.

AŞAĞIDA YAZILANLAR ANA ARI HEDİYESİ YAPAN SİTEDEN ALINTIDIR.

Değerli arıcımız sitemize hoşgeldiniz… Bu yazının altında bulunan yorum kısmına bir cümle mantıklı bir şeyler yazanların arasında yapılacak olan çekiliş ile bir adet ana arı gönderilecektir. Ana arı hediyesini kazanan kişi hangi ırktan isterse o ırktan gönderilecektir.

Avrasya Bal Arıcılık olarak Türkiye’nin belirli bölgelerinde bulunan illerde üretmiş olduğumuz ana arı ırklarını siz değerli arıcılarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Ana arı gönderimlerimiz Nisan ayının hava şartlarına göre önce veya erken olabilir 2.haftası gibi göndermeye çalışacağız.

Üretmiş olduğumuz ana arı çeşitleri olarak; karniyol, belfast, italyan, belfast, kafkas ve damızlık ana arı üretimimiz vardır. Sitemizden ana arılarla ilgili bilgiler edinebilir ve bizlere sorular sorabilirsiniz.

Hediye Ana Arı Başlangıç Tarihi : 18/01/2015

Hediye Ana Arı Bitiş Tarihi : 18/04/2015

Çekiliş sonucu kamera karşısında herkesin yaptığı yorumdaki kullanıcı adına göre yapılacaktır veya yorum yapanları birden başlamak üzere sayılar verilerek yapılacaktır. Bir mail adresi ile bir kişinin yorum yapma izni vardır. Birden fazla yorum yapanların yorumları geçersiz sayılacaktır. Kendinizin adına başkalarının yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

hediye ana arı kazanmak için tıklayın

Bir önceki yazımız olan EşeK Arıcı Maskesi Giyerse başlıklı makalemizde eşeğe arı meskesi giydirilmiş ve eşek arıcı maskesi giymiş hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

kafkas ana arı Arıcılık Forumu
Hediye Ana Arı Kampanyası Konusuna 16 Yorum Yapıldı
  1. nusret diyor ki:

    Allah c.c arı gibi bir canlı lütfettiği için sonsuz sükürler olsun amin.

  2. isa diyor ki:

    Allah kullarım kullansın diye araziyi balla doldurmuş,bizlerde uygun şekliyle toplayalım heba olmasın

  3. emin diyor ki:

    Ne Mutlu Arıcılıkla uğraşıyorum diyene…

  4. suat diyor ki:

    Arıyla ilgilenmek dünyanın en güzel uğraşı Allah c.c nasip ettiği icin şükürler olsun

  5. ÖMER ADALI diyor ki:

    Tüm arıcılara selamlar…

  6. Ufuk Bahar diyor ki:

    İlk gün de yorum yapmıştık. o yorumlar silinmiş…..

    1. Admin diyor ki:

      Ufuk Bahar, herhangi bir yorumunuz silinmedi.

  7. selahattin güler diyor ki:

    böyle bir fırsat verdiginiz için teşekür ederim veren el herzaman alan elden hayırlıdır allaha emanetolun

  8. mesut mutlu diyor ki:

    Arıcılığa yeni başlayacağım ilk ana arım sizin ana arınız olursa sevinirim

  9. aydın belen diyor ki:

    Hediye çıkmasada canınız sağolsun. burdaki faydalı bilgiler yeter

    1. Admin diyor ki:

      Eksik olmayınız, yalnız hediyeyi hakkında biz bilgi verdik çekilişi sitemiz yapmamaktadır ve ilgili siteyi ziyaret etmenizi öneririz.

  10. metin diyor ki:

    Anları konusu en önemli temaları önemli olanın bölgenin koşullarına enuygun anayı kullanmak ben istanbulda memurum bahçemde birşeyler yapıyorum ayrıca hem batı hemde yerli koyanları inceledim kendimce modern bir kovan yapmayı başardım bu kovan tamamen hava alıyor güve tuzaklar polen çekmeceli birde alt temizleme çekmecesi var ayrıca ana ısınır uysal olmadıki bıkmadan yeniliklerle kendi deneyimlerinizi yöntemlerinin geliştirin ben karnim arısı istanbulda denemek isterim saygılar

  11. engin diyor ki:

    Arılar uçar karı lar kaçar derdi ninem bursadan herkeze selamlar bir ana arıya suan çok ihtiyacım var bi koloni vardı ve ana arı ölmüş kimseden bulamadım inşallah kısmetse bana çıkar

  12. ibrahim atalay diyor ki:

    Aricilikla ilgili pek cok konuya ulasabilceginiz bilgi bankasi diyebiliriz. Emegi gecenlere tesekkurler.

  13. ilyas diyor ki:

    ana arı olmaz ise yalancı ana patron olur

    bu ana arıyı hangi arıcıya gönderdiniz merak ettim
    kura kime çıktı.

  14. Uğur emec diyor ki:

    Arkadaslar benim Arıcılık ta ilk yılım bana da italyan f1 lazım nasıl olacak