Bu Tekniğin Adı Nedir?

Bu Tekniğin Adı Nedir?
26 Aralık 2014 tarihinde eklendi.

Değerli arıcılar, internette aşağıda bulunan fotoğrafı buldum ve buradaki mantık nedir çözemedim. Sizce burada yapılmak istenen nedir? Teşekkürler

Bu Tekniği Adı Nedirbu nasıl bir teknik

Bu Tekniğin Adı Nedir? Konusuna 7 Yorum Yapıldı
  1. Sezai Tan diyor ki:

    Burada tam anlamıyla şuruplama yapılabilir ama tam da emin değilim…

  2. mustafa aksoy diyor ki:

    arı geliştirmek için ve beslemek için tesisat kurmuş vatandaş eger ucuz bal üreticisi değilse günahını almayalım Allah bilir.

  3. ilyas diyor ki:

    şerbetleme sistemi bu her kolani yeteri kadar şerbet alıyor ilk baharda arıların kapağı açılmadan yemleme yapıyosun.

  4. h.duymaz diyor ki:

    damlama sulama(şuruplama)

  5. adem can diyor ki:

    arkadas anlamadınmı adam serbetı damlama sıstemı yapmı arı nkapanı acıp yemlıge serbet dokmıyecek damlayarak yemlıge arı ordan alacak

  6. bülent kilercioğlu diyor ki:

    Saçmalamayın lütfen. Bu çok eski bir tekniktir. 1 ana arı kokusunu diğer tüm kovanlara yaymak için kullanılan bir teknik.

  7. ismet uçar diyor ki:

    adam kovanların içine şamandıralı yemlik koymuş depodan şerbeti verdigi zaman yemlikler doluyor şamandıra otomatik kapatıyor. yani kovanı açmadan ve hepsine aynı anda şerbet veriyor