Arıcılık Hakkında Soru Sor

Arıcılık Hakkında Soru Sor
23 Aralık 2014 tarihinde eklendi.

ARICILIK Sorunuzu Gönderin “Hemen Cevaplayalım..!”

Değerli ziyaretçilerimiz ve arıcılarımız, aşağıdaki formu Türkçe kurallarına dikkat ederek arıcılık sorularınızı sorabilirsiniz. Neden Türkçe kurallarına dikkat edilmesi gerekiyor? Hem dilimizi doğru kullanmak hemde buraya binlerce insan girip sizin sormuş olduğunuz soruyu okuyor ve o kişide sorusuna çözüm bulmuş oluyor. O yüzden sorularımızı mantıklı ve düzgün cümleler ile soralım. Sormuş olduğunuz sorular bir kaç saat içerisinde cevaplanmaktadır.

SORU SORMAK İÇİN TIKLAYIN…

Arıcılık Hakkında Soru Sor Konusuna 13 Yorum Yapıldı
  1. ergün aras dere mah milas mugla diyor ki:

    arıcılığa başlecem kırsalkesim destenden yararlanabilirmiyim nasıl venere başvuracaz 05357140739

    1. Admin diyor ki:

      Ergün bey, http://www.aricilik.com.tr/kategori/aricilik-desteklemeleri buraya bakmanızı tavsiye ederiz.

  2. Hakkı Diler diyor ki:

    Bizlere böyle bir hizmet sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Arıcılık adına her geçen gün yeni gelişmeler ve yenilikleri görmek sevindirici. Kolay gelsin.

    1. Admin diyor ki:

      İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

      1. emre diyor ki:

        varova ilacı

  3. emre diyor ki:

    varova giderici ilaç

  4. ilhan avcı diyor ki:

    Varova ile mücadelede feshanede bir arıcı sanınırım ziraat mühendisi idi bize doğal yöntem olarak meyva kabuklarını kurutun (portakal limon elma fındık vs)sonra körükle dumanlayın dedi yapan varmı yada etkisi varmı acaba merak ettim usta arıcılardan cevap doğrumudur sizlercede.teşekkürler.

    1. Admin diyor ki:

      Söylemiş olduğu yöntemi denemek lazım ama bizler denemedik. Bir yere notumuzu alacağız.

  5. Nasim madani diyor ki:

    merhaba
    İstanbul da ari konuda malzeme nerden bula bilirim ?
    Bilginiz var mi ?
    Ari kene ilaçlamasi istiyorum

    1. Admin diyor ki:

      Nasim bey, arıcılık malzemeleri için şu siteye bakabilirsiniz: http://www.aricilikmalzemeleri.gen.tr/

  6. HÜSEYİN DELİBALTA diyor ki:

    RİZE,LİYİM DAHA ÖNCELERİ ZONGULDAKTA HERKES BENİ VE BABAMII ŞABAN DELİBALTA,YI COK İYİ TANIRLAR ARICILIKTA KAFKAS ARISI VARDI BİZDE.FAZLA UZUN YAZMAK İSTEMİYORUM 200 YAKIN KAFKAS ARISI ALMAK İSTİYORUZ GEZGİN ARICILIK İCİN KOSKEB VE ZIRAAT BANKASI DİĞER KURUM VE KURULUŞLAR BİZE 200 ARI VE KOVANLA BERABER ALMAK İCN HİBE DESTEK VS GİBİLERDE KREDİLERİ SAĞLAR. VE KİMİNLE İRTİBATA GECEBİLİRİZ.LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.05384536471

  7. baran dolu diyor ki:

    merhaba hocam arıya ilkbaharen mum verirken mumu sıraya göremi yoksa ballı olan mumla yerlerini değiştirmekmi lazım arıya çalışma sahası oluşturmak için ne yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim

    1. Admin diyor ki:

      baran dolu, tabiki mumların yerlerini değiştirerek yaparsanız aralardaki boş ham petekleri kabartararak yavru atmasını sağlayabilirsiniz.