Arı Oğulu Resimleri

Arı Oğulu Resimleri
15 Nisan 2016 tarihinde eklendi.

Arı Oğulu Resimleri

Sizler için derlemiş olduğumuz birbirinden güzel arı oğulu resimleri sunuyoruz. Resimlere geçmeden önce arı oğulu nedir konusuna değinebiliriz. Kısaca arı oğulu nedir sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz;

Arı oğulu, arı kovanlarını yine ayrı kovanlar halinde bölünerek arı kovan oluşturulmasıdır. Arı oğulunun oluşması yeni çıkan arıların kovandaki ana arı ile koloniyi terk etme durumudur. Bu şekilde arı kovanında çıkan arı topluluğuna arıcılıkta arı oğulu diye ifade edilmektedir.

Arı oğulu olduğu dönemde arıcı için en çok işlerin bulunduğu ve arıcının yoğun çalıştığı zamandır. Arı kovanları göz ile kontrolü sürekli yapılmalı arı oğullarının çıkacağı sıcaklıkta ve saatlerde arılıkta bulunulması gerekir.

Yine konunun daha iyi anlaşılması için Arı Oğulu ile ilgili olan yazımızı okumanızı tavsiye ederiz… http://www.aricilik.com.tr/ari-ogulu/

Bir önceki yazımız olan Oğulun Kovana Yerleştirilmesi başlıklı makalemizde arı oğulu yakalama, oğulu kovana koyma ve oğulun kovan yerleştirilmesi hakkında bilgiler verilmektedir.