2017 Apimondia Kongresi

3
paket arı

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği, ülkemizde seyahat etme ve dünya arıcılığını tanıma fırsatı bulamayan binlerce arı yetiştiricisinin, bilimsel ve teknik konuları, konularında söz sahibi yerli ve yabancı uzmanlardan öğrenmeleri amacıyla, Dünya Arıcılığında bir Asrı aşkın süredir yapılmakta olan Apimondia Kongresi’ni, 2005 yılından bu yana süren adaylık süreci ve bu süreçteki yoğun mücadelesi sonucunda 2017 yılında ülkemizde düzenleme hakkını kazanmıştır.

29 Eylül – 4 Ekim 2017 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 45. Uluslar arası Arıcılık Kongresi’ne sizleri davet etmek bizler için büyük bir onur ve mutluluk kaynağıdır.

Bu kazanım, arıcılık tarihimizde bir milattır. Tüm sektör temsilcileri olarak bu kongreye ülke arıcılığımızın bir miladı olarak hazırlanmalıyız. Bir asırdan fazla süredir dünya arıcılık ailesinin dışında bulunan ülkemiz arıcılığını bu kongreye farkındalık yaratacak şekilde hazırlamalıyız. Tüm bilgi ve birikimlerimiz bu kongreye aktarmalıyız.

Ülke arıcılık sektörü olarak bir sorumluluk üstlendik, herkesi bu kongrede rol üstlenmeye davet diyoruz. İstanbul’da düzenleyeceğimiz Apimondia Kongresi bu güne kadar yapılan kongrelerin önüne geçmelidir. Katılımı ve bilimsel sunuları ile farkındalık yaratmalıyız. Bu konuda tüm sektör temsilcilerimizin uyarılarını ve katkılarını beklemekteyiz. Bir asır sonrasında yakaladığımız bu şansımızı ülke arıcılığımıza yakışır bir şekilde kullanmalıyız. Tüm sektör çalışanları ve arıcılarımızı kongre sürecinde salonları doldurmasını beklemekteyiz.

Kongre Merkezi

Türkiye’nin en büyük kongre merkezi olan İstanbul Kongre Merkezi, 3.700 kişi kapasiteli oditoryumunun yanı sıra; farklı boyutlarda çok amaçlı toplantı salonları, fuar ve sergi alanları ile her çaptaki kongre ve etkinlik için bir merkez olmuştur. ICC, İstanbul’un merkezindeki konumuyla kültürel ve sanatsal bir buluşma noktasıdır.

Toplam 120 bin m2 kullanım alanı üzerinde kurulu olan ICC’de her türlü etkinlik için ayrı ayrı kullanılabilen 38 ila 3028 m2 arasında değişen büyüklüklerde 15 salon bulunmaktadır. 14 bin m2’lik alanıyla bir kongre merkezinde yer alan en geniş fuar alanına sahip olan ICC, 8 bin m2’ye yayılan ve büyüklükleri 17 ile 168 m2 arasında değişen 89 workshop odasına da sahiptir.

İstanbul’un önde gelen beş yıldızlı otellerinin yoğunlaştığı Taksim’den yalnızca beş dakika uzaklıkta bulunan ICC, merkezi konumu ve ulaşım olanaklarıyla da misafirlerine kolaylık sağlamaktadır. Avrupa ve Anadolu yakasından çeşitli toplu taşıma alternatifleriyle ulaşım sağlanabilen ICC’de 850 araçlık özel bir otopark da hizmet vermektedir.

Faydalı Bilgiler

Adres Darulbedai Cad. No:3 Sisli İstanbul/Türkiye
Tel: +90 (212) 373 99 00

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye, Taşkışla Caddesi’nde, Kongre Vadisi adıyla anılmakta olan merkezi bir bölgede bulunmaktadır. Şehrin ticaret ve kültür merkezlerinin tamamı İstanbul Kongre Merkezi yakınındadır. İKM’ye şehir içi ulaşım metro, tramvay, otobüs ve metrobüs gibi toplu taşıma araçları ile kolayca yapılabilmektedir. Harbiye Otobüs durağı kongre merkezine 100 metre, M2 Metro Hattı Osmanbey Durağı ise 500 metre mesafede yer almaktadır.

Kongre Dili
Kongre dili İngilizce olup, bilimsel sunular sırasında salonlarda Türkçe simultane çeviri olacaktır.

Davet Mektubu / İzin Yazısı
Kongre kaydını tamamlamış olan katılımcılara, kurumlarına verilmek üzere talep edilecekleri kongre davet yazıları Kongre Sekretaryası aracılığı ile gönderilecektir. Bu tür davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir.

Katılım Sertifikası
Kongre kaydını tamamlamış olan tüm katılımcılara kongre sonunda katılım sertifikası verilecektir. Başkasının adına sertifika düzenlenmeyecek ve verilmeyecektir.

Kişisel Sigorta
Kongre organizasyonu tarafından katılımcılar için yaptırılmış özel bir sigorta programı bulunmamaktadır. Hastalık, yaralanma, bagaj kaybı, seyahat sorunları, kaza vb gibi olası sorunlar için kendi şahsi sigortanızı yaptırmanız önerilir.

Yaka Kartı
Kayıt yaptıran tüm katılımcı ve refakatçilere yaka kartı dağıtılacaktır. Katılımcıların toplantı salonları ve fuar alanına girebilmeleri için yaka kartlarını takmaları gerekmektedir.

Apimondia Kongresine Başvuru İçin; http://www.aricilik.com.tr/apimondia-aricilik-kongresi/ bakınız.

Önemli Tarihler

Erken Stant Başvuru Son Tarihi 31 Aralık 2016
Son Bildiri Gönderim Tarihi 01 Mayıs 2017
Bildiri Kabullerinin Gönderimi 07 Haziran 2017
Erken Kayıt İçin Son Tarih 30 Haziran 2017
Kabul Edilen Bildiriler İçin Son İndirimli Kayıt Tarihi 15 Temmuz 2017

2017 Apimondia Kongresi içi daha fazla ve bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.apimondia2017.org/tr/

paket arı
Önceki İçerikBal Satmak İstiyorum
Sonraki İçerikPaket Arıcılık Nedir
Subscribe
Bildir

3 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments