2016 Arılı Kovan Desteklemesi

2016 Arılı Kovan Desteklemesi
25 Haziran 2016 tarihinde eklendi.

2016 Arılı Kovan Desteklemesi

Değerli arıcılarımız, 2016 yılı arıcılık desteklemeleri müracaat tebliği yayınlanmış bulunmaktadır. Müracaat etmek için ilgili bulunduğunuz ildeki arıcılık birliklerine ve il tarım müdürlüklerine yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olan arıcılarımız için aşağıda gerekli evraklar bulunmaktadır. Yazıcıdan çıktı alarak ilgili yere verebilirsiniz.

Arıcılık kayıt sistemine kayıtlı, en az 30, en fazla 1000 adet arılı kovan sahip üretici örgütü üyesi arıcılara, aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde arılı kovan başına destekleme ödemesi yapılır.

AKS bilgilerini güncelleyen arıcı, destekleme ödemesinden yararlanmak için, aralığını bulunduğu ilin il ve ilçe müdürlüğüne 13/06/2016-22/7/2016 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 2016 yılı arılı kovan desteklemesine şahsen veya üyesi olduğu yetiştirici örgütü aracılığı ile başvuruda bulunabilir.

2016 yılı arılı kovan desteklemesi 12016 yılı arılı kovan desteklemesi 22016 yılı arılı kovan desteklemesi 3
2016 Arılı Kovan Desteklemeleri için gerekli belgeler aşağıdadır. 

Bir önceki yazımız olan Bal Satmak İstiyorum başlıklı makalemizde bal satışı yapmak, bal satıyorum ve bal satmak istiyorum hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

kafkas ana arı Arıcılık Forumu
2016 Arılı Kovan Desteklemesi Konusuna 1 Yorum Yapıldı
  1. hüseyin diyor ki:

    kovan başı ne kadar destek veriliyor