2016 Arıcılık Fuarı

37
2016 arıcılık fuarı haliç kongresi
paket arı

Ülkemizin farklı illerinde ve bölgelerinde arıcılık fuarları düzenlenmektedir ama en önemlisi ve aktif olanı ise istanbulda yapılan feshane arıcılık fuarı hepsinden daha güzel olmaktadır. Fuara katılım oranı ve arıcıların bundan büyük istifade etmesinden dolayı her yıl yapılmaktadır. 2016 yılı arıcılık fuarı bu yılda yapılacaktır. Biz arıcılar olarakta böyle bir arıcılık bu tür arıcılık fuarlarının açılmasını temenni ediyoruz ve fuar konusunda görüş ve yorumlarınızı aşağıya yazarsanız ilgililere ulaşmı olur. Bu yıl arıcılık fuarı 29-30-30 Ocak 2016 tarihlerinde Haliç Kongre Kültür Merkezinde olacaktır. Bütün arıcılarımıza duyurulur.

2016 arıcılık fuarıHer yıl geneleneksel olarak yapılmakta olan arıcılık fuarı bu yılda yapılması planlanıyor. Arıcılar olarak ve bal üreticileri olarak festivalde standlarınızı bir önce almanız gerekmektedir. Çünkü arıcı olarak veya bal üretici olarak sesinizi ve adınızı duyurabileceğiniz noktalardan bir tanesi bu tür etkinliklerdir. Çünkü Türkiye’nin bir çok noktasından gelen kişiler sizi burada tanıyıp ve ürünlerini görme imkanı bulacaklardır. Aynı zamanda siz arıcı olarak böyle bir yerde bulunmanız arıcılık dünyasından meydana gelen gelişmeleri buralarda daha hızlı takip etme şansınız olacaktır.

Dünya genelinde bakıldığı zaman bizler arıcılık sektöründe çok iyilerde olduğumuz söylenemez. Bu tür arıcılık festivallerinin yapılması ve yeni tekniklerin öğrenilmesi bizim arıcılık alanında daha iyi gelişmeler elde ederek daha iyi verim almamızı sağlayacaktır. Arıcılık alanında edinmek istediğiniz malzeme gibi araç ve gereçleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer arıcı iseniz mutlaka bu tür etkinliklere katılmayı ihmal etmeyiniz.

Arıcılık fuarından arıcılık adına ne arıyorsanız bulabilirsiniz. Arı ürünleri olan; bal, polen, arı sütü, arı zehiri ve propolis gibi ürünlerin çok farklı bölgelerde üretilenleri görebilirsiniz. Aynı zamanda arıcılık faaliyetlerinde kullanılan arıcılık malzemeleri olarak; arı kovanı, arı ilaçları, ana arı, arılı kovan, arı satışı yada paket arı, organik arıcılık ve bankaların vermiş olduğu arıcılık kredisi vb. bir çok alanda farklı etkinlikler ve satışlar mevcuttur.

2016 arıcılık fuarı ile ilgili olan görüşlerinizi aşağıda bulunan “Yorumlar” kısmından iletmenizi önemle rica ediyoruz. Yazmış olduğunuz öneri ve görüşler bu tür festivalleri düzenleyenler açısından bir adım daha fazla atmalarını sağlamaktadır. Bu yıl ki arıcılık fuarı Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olup, 29-30-31 Ocak 2016 tarihlerinde olacaktır.

2016 yılı sonu itibari ile yapılacak olan arıcılık fuarı ise; 24-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Apistanbul bal ve arıcılık fuarı düzenleyecektir ilgilenenleri takip etmeler önemle rica olunur.

paket arı
Önceki İçerikZiraat Bankası Arıcılık Kredisi
Sonraki İçerikMeşhur Bal Satıcısı Gözaltında
Subscribe
Bildir

37 Yorumlar
Inline Feedbacks
View all comments